Waarom je houtwerk laten reinigen.

Schoon houtwerk en/of kunststof rondom u woning of bedrijfspand is niet alleen goed voor de uitstraling, maar ook essentieel voor de levensduur. Het krijgt door het jaar heen veel te verduren. Zo wordt het veel blootgesteld aan zonlicht, neerslag, vervuiling, beesten en insecten. Al deze elementen tasten op lange termijn niet alleen uw verflaag aan maar ook het hout zelf.

De verf verliest zijn natuurlijke glans en begint te barsten. In deze barstjes loopt water onder de verflaag waardoor er houtrot ontstaat. Door het houtwerk regelmatig schoon te maken en dan ook schoon te houden zorg je ervoor dat het schilderwerk en dus ook uw houtwerk goed onderhouden blijft. Dat betekent dus ook dat de schilder minder vaak langs hoeft te komen en hiermee bespaar je een hoop geld.

Ook adviseren wij om eens in de zoveel tijd na het wassen van het houtwerk de verflaag te voorzien van een dun laagje was. Dit zorgt ervoor dat het vuil minder hecht en de afwatering beter is, dit bevorderd de levensduur van het materiaal.

Nog even dit, weet je dat de zuid- en westkant van uw huis meer beïnvloed wordt door het weer? Dit komt omdat hier de meeste wind, regen en zon op staat. Op deze plekken heeft het houtwerk/kunststof daarom extra aandacht nodig.

Houtwerk reinigen

Ik wil mijn houtwerk laten reinigen.

Wil je jouw houtwerk laten reinigen door Schoon Achterhoek? We kunnen snel een eenvoudig een prijsopgave doen zodra we een aantal zaken weten: type woning en het aantal m2 dat je wilt laten wassen. Twijfelen we, dan vragen we je om een aantal foto’s te sturen via WhatsApp.

Afspraak maken

Andere Schoon diensten.

Bekijk alle diensen
Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen

Wij reinigen professioneel en veilig jouw zonnepanelen.

Dakgoten schoonmaken

Dakgoten schoonmaken

Dakgoten weer helemaal vrij van blad en mos.

Ramen wassen

Glasbewassing

Een streepvrij en glanzend resultaat.

Afspraak maken of meer informatie?.

Je bericht is succesvol verzonden. We reageren uiteraard zo snel als mogelijk.
Oeps! Er ging iets mis waardoor je bericht niet is verzonden. Probeer het nog eens.