Waarom en hoe we jou zonnepanelen wassen.

Heb je zonnepanelen? Dan is dit voor jou belangrijk: in de zomer zorgen zonnepanelen gemiddeld voor 75% van de jaarlijkse opbrengst mits ze goed schoon zijn. Ons advies is daarom om tijdig je zonnepanelen te laten reinigen. 

Niet alleen zorgen schone zonnepanelen voor meer rendament ook zorgt het schoonmaken van zonnepanelen voor een langere levensduur. Na een lange tijd geen onderhoud aan panelen te hebben uitgevoerd zien wij dat het rendement al snel met 15% afneemt. Vogelpoep, zand, mos en alg zijn vaak de oorzaak van uw vuile panelen, deze worden niet weggespoeld door de regen, daarom is het zo van belang dat dit eens in de zoveel tijd handmatig gedaan wordt.

Hoe reinigen we de panelen? Wij beschikken over een telescopisch wassysteem zodat we op een veilige manier hoog op het dak jouw zonnepanelen kunnen wassen.

Zonnepanelen reinigen

Ik wil mijn zonnepanelen laten reinigen.

Hoe vaak moet ik mijn zonnepanelen laten wassen? Dat is afhankelijk van een aantal factoren zoals de ligging van de zonnepanelen en of er omliggende begroeiing aanwezig is. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte op maat aan voor het inschatten van de kosten voor het schoonmaken van je zonnepanelen.  

Afspraak maken

Andere Schoon diensten.

Bekijk alle diensten
Dakgoten schoonmaken

Dakgoten schoonmaken

Dakgoten weer helemaal vrij van blad en mos.

Houtwerk reinigen

Houtwerk reinigen

Windveren, luifels of dakkapellen weer als nieuw.

Ramen wassen

Glasbewassing

Een streepvrij en glanzend resultaat.

Afspraak maken of meer informatie?.

Je bericht is succesvol verzonden. We reageren uiteraard zo snel als mogelijk.
Oeps! Er ging iets mis waardoor je bericht niet is verzonden. Probeer het nog eens.