Mooi schoon en zonder strepen vraagt om vakmanschap.

Het eerste aanzicht van uw woning, bedrijf, instelling of vereniging is de buitenkant. Het geeft direct een bepaalde uitstraling aan de bezoeker. Schone ramen zijn daarbij essentieel en laten een goede indruk achter bij de klant/bezoeker. Het schoonhouden van uw ramen en kozijnen is ook bevorderlijk voor de levensduur.

Hierbij willen wij u graag van dienst zijn. Kwaliteit, snelheid en veiligheid gaan hand in hand. Zo beschikken wij met Schoon Achterhoek over modern en  goedgekeurd materiaal. Om de veiligheid en Kwaliteit te waarborgen.

Een betrouwbare, nette en vakkundige glazenwasser in de Achterhoek

Van Schoon Achterhoek hebben wij jaren lange ervaring als het gaat om glasbewassing. Voor een echt schoon en streeploos resultaat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met professionele materialen en gaan op een veilige manier te werk. Glasbewassing is een specialistisch beroep die erg belangrijk is voor het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Afhankelijk van het pand, de bereikbaarheid en de voorkeur van onze opdrachtgever kunnen we samen tot een keuze komen om op de traditionele manier te wassen, of met behulp van een WFP (water fed pole) dit is een systeem waarbij we gebruik maken van een telescopische borstel waarmee gewassen wordt met osmose water. Samen met de opdrachtgever kijken altijd naar de juiste oplossing en frequentie.

Wassen op de traditionele manier

Wij wassen veel op de traditionele manier, dit is omdat wij merken dat particuliere klant dit bij hun woning altijd erg kan waarderen. Als we boven op onze ladder met de neus op het glas staan kunnen we alle kleine details zien en kunnen we zorgvuldig de kozijnen en de onderdorpels schoonmaken. Het vergt vakmanschap om op een efficiënte en veilige manier uw ramen en kozijnen op hoogte en aan de grond mooi schoon te krijgen, iets wat al onze glazenwassers beheersen. Wij werken met de geschikte middelen en materialen.

Wassen met osmose water

Voor het wassen van grote oppervlakten, risicovol en moeilijk bereikbaar glas kunnen wij in overleg met onze opdrachtgever ervoor kiezen om gebruik te maken van osmose water. Osmose water is zeer zuiver water, het wordt gefilterd door een omgekeerde osmose membraan met een poriëngrootte van slechts .0001 micron. Dit betekent dat er bijna geen kalk, virussen, bacteriën, zware metalen en medicijnen in zitten. Onze bus is speciaal ingericht voor het bewassen van ramen met osmose water. Een grote tank waar het osmose water in gaat, met daaraan een pomp en een lange slang waardoor
het water wordt vervoerd. Om de ramen zelf te bewassen en alle randjes etc. goed schoon te maken hebben we een lange uitschuifbare steel met een borstel, deze sluiten wij aan op de slang en zo wordt het water naar het uiteinde van de borstel getransporteerd en dat zorgt voor een streeploos resultaat dat geen schade aan uw glas of kozijnen verricht.

De voordelen

Met het bewassen van ramen met behulp van osmose water is het niet nodig om daarna het raam droog te trekken. Door het osmose water drogen de ramen streeploos op, in tegenstelling tot het gebruik van normaal water. De borstel verwijdert al het vuil op de ramen en in alle hoekjes en op alle randjes.

Schoonmaakdiensten

Kies voor Schoon Achterhoek als het écht schoon moet.

Vraag nu offerte aan
  • Team van jonge professionals

  • Korte en directe communicatie

  • Jarenlange ervaring

  • Breed dienstenpakket

  • Flexibel, er is veel mogelijk in overleg

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Neem vrijblijvend contact op. Wij staan voor u klaar!
  • 06 18 12 81 88

  • info@schoonachterhoek.nl

  • Vierde Broekdijk 1, 7122 JD Aalten

Vraag nu offerte aan

Uw glazenwasser uit de Achterhoek

Ons bedrijf is gevestigd in het mooie Aalten, maar onze naam zegt het al.. wij werken door de hele Achterhoek.

Afspraak maken of meer informatie?.

Gelieve foto's inzenden van hetgeen dat u schoon wilt hebben. Inzenden kan via WhatsApp: 06 18 12 81 88

Je bericht is succesvol verzonden. We reageren uiteraard zo snel als mogelijk.
Oeps! Er ging iets mis waardoor je bericht niet is verzonden. Probeer het nog eens.

Andere Schoon diensten.

Bekijk alle diensten
Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen

Wij reinigen professioneel en veilig jouw zonnepanelen.

Dakgoten schoonmaken

Dakgoten schoonmaken

Dakgoten weer helemaal vrij van blad en mos.

Zonnepanelen reinigen

Houtwerk reinigen

Windveren, luifels of dakkapellen weer als nieuw.