Mooi Schoon en zonder strepen vraagt om vakmanschap.

U kijkt elke dag wel naar buiten door de ramen van uw woning en hoe storend is het dan als de ramen niet goed schoon zijn. Wij van Schoon Achterhoek willen u hierbij graag helpen. Zo zijn wij voor u beschikbaar op afroepbasis, maar kunt u er ook voor kiezen om ons wekelijks of maandelijks in te schakelen.

Schoon Achterhoek heeft jarenlange ervaring op het gebied van glasbewassing, mede hierdoor kunnen wij de kwaliteit die onze klanten wensen leveren. Met korte en directe communicatie weet u gelijk waar u aan toe bent en stellen wij u altijd op de hoogte van ons bezoek. Naast het leveren van kwaliteit en het duidelijk communiceren staat veilig werken hoog bij ons in het vaandel. Zo worden onze ladders ieder jaar gekeurd en zullen wij bij klussen van een stahoogte van 7 meter of hoger gebruik maken van een hoogwerker of ons Tucker-systeem.

Wassen op de traditionele manier.

Wij wassen veel op de traditionele manier, dit is omdat wij merken dat particuliere klanten dit erg kunnen waarderen. Als we boven op onze ladder met de neus op het glas staan kunnen we alle kleine details zien en kunnen we zorgvuldig de kozijnen en de onderdorpels schoonmaken. Het vergt vakmanschap om op een efficiënte en veilige manier uw ramen en kozijnen op hoogte en aan de grond mooi schoon te krijgen, iets wat al onze glazenwassers beheersen. Wij werken met milieuvriendelijke producten en gekeurd materiaal.

Wassen met osmose water.

Voor het wassen van grote oppervlakten, risicovol en moeilijk bereikbaar glas kunnen wij ervoor kiezen om gebruik te maken van osmose water. Osmose water is zeer zuiver water, het wordt gefilterd door een omgekeerde osmose membraan met een poriëngrootte van slechts .0001 micron. Dit betekent dat er bijna geen kalk, virussen, bacteriën, zware metalen en medicijnen in zitten. Onze bus is speciaal ingericht voor het bewassen van ramen met osmose water. Een grote tank waar het osmose water in gaat, met daaraan een pomp en een lange slang waardoor het water wordt vervoerd. Om de ramen zelf te bewassen en alle randjes etc. goed schoon te maken hebben we een lange uitschuifbare steel met een borstel, deze sluiten wij aan op de slang en zo wordt het water naar het uiteinde van de borstel getransporteerd en dat zorgt voor een streep loos resultaat dat geen schade aan uw glas of kozijnen verricht. Een ander voordeel van het wassen met osmose water is dat het streep loos opdroogt, na het wassen hoeven de ramen niet droog gemaakt worden.

Een betrouwbare, nette en vakkundige glazenwasser in de Achterhoek.

Van Schoon Achterhoek hebben wij jaren lange ervaring als het gaat om glasbewassing. Voor een echt schoon en streeploos resultaat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met professionele materialen en gaan op een veilige manier te werk. Glasbewassing is een specialistisch beroep die erg belangrijk is voor het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Afhankelijk van het pand, de bereikbaarheid en de voorkeur van onze opdrachtgever kunnen we samen tot een keuze komen om op de traditionele manier te wassen, of met behulp van een WFP (water fed pole) dit is een systeem waarbij we gebruik maken van een telescopische borstel waarmee gewassen wordt met osmose water. Samen met de opdrachtgever kijken altijd naar de juiste oplossing en frequentie.

Schoonmaakdiensten

Kies voor Schoon Achterhoek als het écht schoon moet.

  • Team van jonge professionals

  • Korte en directe communicatie

  • Jarenlange ervaring

  • Breed dienstenpakket

  • Flexibel, er is veel mogelijk in overleg

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Neem vrijblijvend contact op. Wij staan voor u klaar!

Wij reinigen houtwerk door de gehele Achterhoek.

Afspraak maken of meer informatie?

Voor een gerichte prijsindicatie ontvangen wij graag foto's van hetgeen dat u gereinigd wilt hebben, foto's kunnen worden gestuurd per WhatsApp naar: 06-181 281 88

Andere Schoon diensten.

Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen

Wij reinigen professioneel en veilig jouw zonnepanelen.

Dakgoten schoonmaken

Dakgoten schoonmaken

Dakgoten weer helemaal vrij van blad en mos.

Zonnepanelen reinigen

Houtwerk reinigen

Windveren, boeiboorden of dakkapellen weer als nieuw.