Waarom uw rolluiken laten reinigen?

Het oogt natuurlijk een stuk netter wanneer je schone rolluiken hebt. Maar het is bovenal een erg lastig klusje om zowel de binnen- als buitenzijde van uw rolluiken te reinigen, vaak kunt u niet overal bij of beschikt u niet over de juiste materialen hiervoor. Wij van Schoon Achterhoek demonteren uw rolluiken zodat wij overal goed bij kunnen om uw rolluik weer als nieuw te laten glimmen. Let op! Heeft u inbouwrolluiken is het voor ons helaas niet mogelijk om deze van de binnenzijde te reinigen, dit kan enkel van buiten worden gereinigd.

Naast dat schone rolluiken een stuk netter ogen is het reinigen van de rolluiken ook goed voor de levensduur van uw rolluiken. Bespaar uzelf de kosten van nieuwe rolluiken en kies voor onze professionele reiniging zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw rolluiken.

Inbouw rolluiken reinigen.

Steeds meer nieuwbouwwoningen worden uitgerust met inbouw rolluiken, dit ziet er allemaal erg modern uit maar praktisch schoonmaken is het niet. Indien de ramen naar buiten open slaan is het haast onmogelijk om de rolluiken van de binnenzijde te reinigen. Wij van Schoon Achterhoek reinigen inbouw rolluiken enkel van de buitenzijde omdat het niet mogelijk is de omkasting los te maken.

Voordelen van het reinigen van rolluiken.

Het reinigen van uw rolluiken brengt diverse voordelen met zich mee. Hieronder worden deze nog een keer kort toegelicht.

  • Besparen op reparatie kosten. Indien rolluiken erg vies worden en het vuil hoopt zich op tussen de panelen neemt de kans op schade toe. Wanneer de schade eenmaal is toegebracht zijn de reparatiekosten vaak erg hoog.
  • Verzorgde uitstraling. Naast dat het voor u zelf fijn is om in een schone omgeving te leven, is het voor uw bezoek ook fijn om te zien dat u bezig bent met de onderhoud aan uw woning/bedrijfspand.
Schoon Achterhoek

Kies voor Schoon Achterhoek als het écht schoon moet.

  • Team van jonge professionals

  • Korte en directe communicatie

  • Jarenlange ervaring

  • Breed dienstenpakket

  • Flexibel, er is veel mogelijk in overleg

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Neem vrijblijvend contact op. Wij staan voor u klaar!

Wij reinigen rolluiken door de gehele Achterhoek.

Afspraak maken of meer informatie?

Voor een gerichte prijsindicatie ontvangen wij graag foto's van hetgeen dat u gereinigd wilt hebben, foto's kunnen worden gestuurd per WhatsApp naar: 06-181 281 88

Andere Schoon diensten.

Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen

Wij reinigen professioneel en veilig jouw zonnepanelen.

Dakgoten schoonmaken

Dakgoten schoonmaken

Dakgoten weer helemaal vrij van blad en mos.

Glasbewassing

Glasbewassing

Een streepvrij en glanzend resultaat.