Schoon bus
Contact Schoon Achterhoek
Schoonmaakdiensten

Wij zijn Schoon.

Schoon Achterhoek is opgericht door de twee ambitieuze en door passie gedreven neven, Daniel Booms en Barend Westervelt. De eerste ideeën zijn ontstaan tijdens een heerlijk glas koud bier waarna het verder is uitgegroeid tot een veelzijdig schoonmaakbedrijf wat zich voornamelijk heeft gespecialiseerd in het reinigen van exterieur.

Schoon Achterhoek is gevestigd in Aalten en werkt voor zowel particulier als zakelijke klanten. Je kunt bij ons terecht voor het laten reinigen van zonnepanelen, houtwerk, dakgoten, schoorstenen, terrassen en ramen.

Bij Schoon zijn we van de Achterhoekse nuchterheid, een van onze motto’s is: niet lullen maar poetsen. Dat nemen we heel letterlijk! We zijn een gemotiveerd en hardwerkend team waarbij iedereen een sterrenbehandeling krijgt. Onze naam staat voor wat je bij ons kunt verwachten: zodra we zijn geweest is het écht schoon.

Houtwerk reinigen

Duurzaamheid

Een gezond evenwicht tussen mens, milieu en economie.

Duurzaamheid staat bij Schoon Achterhoek hoog in het vaandel. Duurzaamheid betekend dat we duurzame en biologisch afbreekbare producten gebruiken en daarnaast CO2 besparende toepassingen zoveel mogelijk omarmen.

Team Schoon Achterhoek.

Een jong, gezellig en ambitieus team.

Meer weten?

Natuurlijk willen we je meer vertellen over wat we doen in een persoonlijk gesprek en wat we voor jou kunnen betekenen.