Waarom uw dakgoten schoonmaken?

Door het jaar heen hoopt veel vuil zich in de dakgoot op, denk hierbij aan bladeren, takken of mos. Wanneer dit niet met enige regelmaat wordt schoon gemaakt kan dit zorgen voor problemen. Zo zijn de dakgoten niet altijd bestendig tegen het zware gewicht dat zo wordt gecreëerd, is het een ideale broedplaats voor insecten die in de zomer voor veel overlast kunnen zorgen en is de kans op verstoppingen en dus lekkages erg groot. Daarbij komt dat in de meeste gevallen schade door lekkages of verstoppingen niet door uw verzekeraar worden vergoed. Als u dus geld wil besparen doet u er verstandig aan om uw dakgoten rondom uw woning schoon te houden.

Dakroosters plaatsen

Het is belangrijk om uw dakgoot schoon te houden, dit kun je doen door regelmatig je dakgoot leeg te halen. Door uw dakgoot te reinigen, voorkomt u grote problemen, zoals lekkages binnen in uw woning. Of verstopte doorvoeren. Een oplossing voor veelvuldig moeten reinigen, is dakgootbescherming.

De naam zegt het al, met dakgootbescherming beschermd u de dakgoot. Meestal gaat het hier om bescherming tegen bladeren, mos en vogels. Door dakgoot bescherming te plaatsen raakt de dakgoot en regenpijp niet verstopt en hoeft u minder te reinigen of ander onderhoud uit te voeren. Het verdient zich daar door op de lange termijn dubbel en dwars terug! Wij van Schoon Achterhoek kunnen uw woning en/of bedrijfspand van bladroosters voorzien.

Wij werken met een vaste meterprijs, zodat u altijd vooraf weet waar u aan toe bent! Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contact formulier.

Dakgoot roostersDakgoot roosters

Kies voor Schoon Achterhoek als het écht schoon moet.

  • Team van jonge professionals

  • Korte en directe communicatie

  • Jarenlange ervaring

  • Breed dienstenpakket

  • Flexibel, er is veel mogelijk in overleg

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Neem vrijblijvend contact op. Wij staan voor u klaar!

Wij reinigen dakgoten door de gehele Achterhoek.

Afspraak maken of meer informatie?

Voor een gerichte prijsindicatie ontvangen wij graag foto's van hetgeen dat u gereinigd wilt hebben, foto's kunnen worden gestuurd per WhatsApp naar: 06-181 281 88

Andere Schoon diensten.

Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen

Wij reinigen professioneel en veilig jouw zonnepanelen.

Houtwerk reinigen

Houtwerk reinigen

Windveren, luifels of dakkapellen weer als nieuw.

Glasbewassing

Glasbewassing

Een streepvrij en glanzend resultaat.