Uw terras laten reinigen door Schoon.

Bij een mooi, gezonde uitstraling van uw woning of bedrijfspand hoort een schoon terras. Uw terras laten reinigen zorgt niet alleen voor een nette uitstraling, maar u voorkomt hiermee ook onveilige situaties. Door mos en alg aanslag op uw tegels kan het terras erg glad worden, door uw terras op tijd te laten reinigen voorkomt u gladde terras tegels. Bij terras reinigen kunt u denken aan vlonders, vloerplanken, bloembakken overkappingen serres en stoepen. Staat uw materiaal er niet tussen? Geeft niks, stuur ons een berichtje en wij krijgen het schoon!

Onze methodes.

Wij van Schoon Achterhoek hebben verschillende methoden om uw terras op een professionele en veilige manier te reinigen. Zo maken wij regelmatig gebruik van onze roundcleaner, bij deze methode word het water onder aangepaste druk op de terras tegels gespoten. Het opnieuw impregneren voor een langere levensduur van uw terras is een optie die wij zeker aanraden. Aanbrengen van een algen en mos doder zorgt ervoor dat nieuw algen en mossen zich niet meer hechten op uw terras.

Een andere optie die wij regelmatig gebruiken is de softwash methode. Softwash is het gebruik van biologische afbreekbare chemicaliën welke vuil, algen, bacteriën, schimmels, mos en meeldauw doden, met als resultaat een grondig gereinigd oppervlak waarmee de toplaag onaangetast blijft en deze dus niet opnieuw geïmpregneerd dient te worden. Onze chemicaliën doen dan ook meer dan reinigen: zij dringen diep in het materiaal door, ontsmetten het oppervlak en verwijderen ook de wortels van het organisme.

Benieuwd naar welke methode het beste toegepast kan worden op uw ondergrond? Stuur ons een bericht of bel ons voor vragen en wij zullen er voor zorgen dat uw terras de juiste behandeling krijgt.

Terras reinigingTerras reiniging

Kies voor Schoon Achterhoek als het écht schoon moet.

  • Team van jonge professionals

  • Korte en directe communicatie

  • Jarenlange ervaring

  • Breed dienstenpakket

  • Flexibel, er is veel mogelijk in overleg

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Neem vrijblijvend contact op. Wij staan voor u klaar!

Wij reinigen terrassen door de gehele Achterhoek.

Afspraak maken of meer informatie?

Voor een gerichte prijsindicatie ontvangen wij graag foto's van hetgeen dat u gereinigd wilt hebben, foto's kunnen worden gestuurd per WhatsApp naar: 06-181 281 88

Andere Schoon diensten.

Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen

Wij reinigen professioneel en veilig jouw zonnepanelen.

Dakgoten schoonmaken

Dakgoten schoonmaken

Dakgoten weer helemaal vrij van blad en mos.

Glasbewassing

Glasbewassing

Een streepvrij en glanzend resultaat.