Zonnepanelen reinigen in de Achterhoek.

Van Schoon Achterhoek hebben we veel ervaring als het gaat om het reinigen van zonnepanelen. Samen met ons team streven wij altijd naar het beste resultaat en een zo prettig mogelijke samenwerking met onze opdrachtgever, dit doen wij met passie en plezier. Onze bus is speciaal ingericht voor het reinigen van de panelen, dit zorgt er dan ook voor dat wij van alles voorzien zijn om meteen aan het werk te kunnen gaan en hoeven verder niks bij u aan te sluiten of te gebruiken. Wij gaan op een veilige en zorgvuldige manier te werk en zullen er voor zorgen dat alles wordt achtergelaten zoals we het aan hebben getroffen. Wij streven naar een prettige relatie met onze opdrachtgevers gebaseerd op vertrouwen en resultaat.

Het gebruik van osmose water.

Hoe reinigen wij de zonnepanelen? Wij beschikken over een telescopisch was systeem zodat we op een veilige manier hoog op het dak uw zonnepanelen kunnen wassen, dit doen wij met gebruik van osmose water. Osmose water is zeer zuiver water, het wordt gefilterd door een omgekeerde osmose membraan met een poriëngrootte van slechts .0001 micron. Dit betekent dat er bijna geen kalk, virussen, bacteriën, zware metalen en medicijnen in zitten. Onze bus is speciaal ingericht voor het bewassen van panelen met osmose water. Een grote tank waar het osmose water in gaat, met daaraan een pomp en een lange slang waardoor het water wordt vervoerd. Om de panelen zelf te bewassen en alle randjes etc. goed schoon te maken hebben we een lange uitschuifbare steel met een borstel, deze sluiten wij aan op de slang en zo wordt het water naar het uiteinde van de borstel getransporteerd en dat zorgt voor een streep loos resultaat dat geen schade aan uw panelen verricht.

Wist u dat..

Heeft u zonnepanelen? Dan is dit voor u belangrijk: in de zomer zorgen zonnepanelen gemiddeld voor 75% van de jaarlijkse opbrengst mits ze goed schoon zijn. Ons advies is daarom om tijdig uw zonnepanelen te laten schoonmaken. Niet alleen zorgen schone zonnepanelen voor meer rendement ook zorgt het schoonmaken van zonnepanelen voor een langere levensduur. Na een lange tijd geen onderhoud aan panelen te hebben uitgevoerd zien wij dat het rendement al snel met 15% afneemt. Vogelpoep, zand, mos en alg zijn vaak de oorzaak van uw vuile panelen, deze worden niet weggespoeld door de regen, daarom is het zo van belang dat dit eens in de zoveel tijd handmatig gedaan wordt.

Zonnepanelen reinigen

Kies voor Schoon Achterhoek als het écht schoon moet.

  • Team van jonge professionals

  • Korte en directe communicatie

  • Jarenlange ervaring

  • Breed dienstenpakket

  • Flexibel, er is veel mogelijk in overleg

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Neem vrijblijvend contact op. Wij staan voor u klaar!

Wij reinigen zonnepanelen door de gehele Achterhoek.

Afspraak maken of meer informatie?

Voor een gerichte prijsindicatie ontvangen wij graag foto's van hetgeen dat u gereinigd wilt hebben, foto's kunnen worden gestuurd per WhatsApp naar: 06-181 281 88

Andere Schoon diensten.

Dakgoten schoonmaken

Dakgoten schoonmaken

Dakgoten weer helemaal vrij van blad en mos.

Houtwerk reinigen

Houtwerk reinigen

Windveren, luifels of dakkapellen weer als nieuw.

Glasbewassing

Glasbewassing

Een streepvrij en glanzend resultaat.