Schoonmaakbedrijf Dinxperlo

Schoon Achterhoek is een jong en fris schoonmaak bedrijf dat zich richt op het schoonmaken bij zowel particulieren als bedrijven in Dinxperlo. Elke dag staat ons team met een glimlach klaar om voor u aan de slag te gaan. Of dit nou gaat om het wassen van de ramen van uw woning, of het reinigen van de gevelbekleding aan u bedrijfspand. Geen schoonmaak klus is voor ons hard werkende team te gek.

Wij van Schoon Achterhoek streven altijd naar een perfect schoon resultaat, bij elke klus. Hierbij staat goed contact met de klant hoog in het vaandel.

Bent u op zoek naar een glazenwasser, gevelreiniger of schoorsteenveger bij Schoon Achterhoek uit Aalten bent u aan het juiste adres! Ons team van professionals kan een groot aanbod aan schoonmaakdiensten leveren. Wij gaan graag voor u aan de slag, en werken daarbij met professionele materialen en schoonmaak middelen. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere:

Glazenwasser Dinxperlo

Zoekt u een nette, vakkundige en betrouwbare glazenwassen in Dinxperlo? Wij van Schoon Achterhoek hebben jaren lange ervaring als het gaat om glasbewassing. Voor een echt schoon en streep loos resultaat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met professionele materialen en gaan op een veilige manier te werk. Glasbewassing is een specialistisch beroep die erg belangrijk is voor het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Afhankelijk van het pand, de bereikbaarheid en de voorkeur van onze opdrachtgever kunnen we samen tot een keuze komen om op de traditionele manier te wassen, of met behulp van een WFP (water fed pole) dit is een systeem waarbij we gebruik maken van een telescopische borstel waarmee gewassen wordt met osmose water. Samen met de opdrachtgever kijken altijd naar de juiste oplossing en frequentie.

Benieuwd wat uw project gaat kosten? Vul vrijblijvend het contactformulier onder aan deze pagina in en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Schoorsteenveger Dinxperlo

Woont u in Dinxperlo en wil je jouw schoorsteen laten vegen door Schoon Achterhoek? Wij hanteren altijd een vaste prijs per kanaal, en rekenen geen  voorrijkosten. Zo weet u altijd vooraf waar je aan toe bent. Wil je de schoorsteen laten vegen van een bedrijfspand? Dan komen we graag even langs voor een vrijblijvende offerte op maat.

Benieuwd wat uw project gaat kosten? Vul vrijblijvend het contactformulier onder aan deze pagina in en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Houtwerk reinigen Dinxperlo

Schoon houtwerk en/of kunststof rondom u woning (denk aan boeiboorden, windveren en andere gevelbekleding) of bedrijfspand is niet alleen goed voor de uitstraling, maar ook essentieel voor de levensduur. Het krijgt door het jaar heen veel te verduren. Zo wordt het veel blootgesteld aan zonlicht, neerslag, vervuiling, beesten en insecten. Al deze elementen tasten op lange termijn niet alleen uw verflaag aan maar ook het hout zelf.  Woont u in of rondom Dinxperlo? Laat uw houtwerk professioneel reinigen door een van onze experts, en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd wat uw project gaat kosten? Vul vrijblijvend het contactformulier onder aan deze pagina in en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Zonnepaneel reinigen Dinxperlo

Woont u in of rondom Dinxperlo, en wil je jou zonnepanelen laten reinigen? Wij van Schoon Achterhoek hebben veel ervaring als het gaat om het reinigen van zonnepanelen. Samen met ons team streven wij altijd naar het beste resultaat en een zo prettig mogelijke samenwerking met onze opdrachtgever, dit doen wij met passie en plezier. Onze bus is speciaal ingericht voor het reinigen van de panelen, dit zorgt er dan ook voor dat wij van alles voorzien zijn om meteen aan het werk te kunnen gaan en hoeven verder niks bij u aan te sluiten of te gebruiken. Wij gaan op een veilige en zorgvuldige manier te werk en zullen er voor zorgen dat alles wordt achtergelaten zoals we het aan hebben getroffen. Wij streven naar een prettige relatie met onze opdrachtgevers gebaseerd op vertrouwen en resultaat.

Benieuwd wat uw project gaat kosten? Vul vrijblijvend het contactformulier onder aan deze pagina in en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Rolluiken reinigen Dinxperlo

Zoekt u een partij voor de schoonmaak van uw rolluiken in Dinxperlo? Schoonmaak bedrijf
Schoon Achterhoek kan reinigen van rolluiken aan de binnen- en buitenzijde uitvoeren voor
u! Voor uzelf is deze klus lastig te klaren. U krijgt het hardnekkige vuil niet of lastig
verwijderd. Of komt u er zelf slecht bij? Met kans op schade aan uw rolluiken… Wij hebben jaren
lange ervaring in het reinigen van rolluiken. De rolluiken, geleiders en kap worden goed
schoongemaakt. Na onze reiniging zijn uw rolluiken weer zo goed als nieuw.

Terras reiniging Dinxperlo

Je kent het wel, groene alg aanslag waardoor het heel terras groen uitslaat. Blad dat in de
herfst is neergedaald en is gaan rotten. Voornamelijk na de winter, in het voorjaar is het
een perfecte periode om je terras te laten reinigen. We reinigen je terras met biologisch
afbreekbare middelen en hogedruk. Bij terras reinigen kun je denken aan vlonders,
vloerplanken, bloembakken overkappingen, serres en stoepen, maar ook daken en gevels.
Komt u uit Dinxperlo en omgeving? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Dakgoten schoonmaken Dinxperlo

Het is belangrijk om uw dakgoot schoon te houden, dit kun je doen door
regelmatig je dakgoot leeg te halen. Door uw dakgoot te reinigen, voorkomt u
grote problemen, zoals lekkages binnen in uw woning. Of verstopte doorvoeren.
Wij van Schoon Achterhoek kunnen uw woning en/of bedrijfspand in Dinxperlo van
blad ontzien. Wij werken met een vaste meterprijs, zodat u altijd vooraf weet
waar u aan toe bent! Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contact formulier.

Afspraak maken of meer informatie?.

Gelieve foto's inzenden van hetgeen dat u schoon wilt hebben. Inzenden kan via WhatsApp: 06 18 12 81 88

Je bericht is succesvol verzonden. We reageren uiteraard zo snel als mogelijk.
Oeps! Er ging iets mis waardoor je bericht niet is verzonden. Probeer het nog eens.